Creveți Cu Salată De Varză De Iarnă
Creveți cu salată de varză de iarnă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, salată de varză de iarnă, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Varză De Iarnă, Salată de varză de iarnă, și Salată Crocantă De Varză De Iarnă Și Fenicul.
Instrucțiuni
Aduceți primele 9 ingrediente la fierbere într-un cuptor olandez mare; reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Adăugați creveți și gătiți 8 până la 10 minute sau doar până când creveții devin roz.
Scurgere, rezervarea stocului. Creveți răcoroși peste gheață. Stoc rece. Întoarceți creveții în stoc; acoperiți și răciți 2 ore.
Cojiți creveții, lăsând cozile și rezervând 6 capete. Aruncați salata de varză de iarnă cu vinetă de cidru de mere; se răcește 1 oră. Salată de movilă uniform pe farfurii. Aranjați creveții în jurul salatei.
Se servește cu vinaigreta rămasă.
* 18 creveții jumbo pot fi înlocuiți cu creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.