Creveți Cu Rozmarin

Creveții cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ramuri de rozmarin, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă, Scallops Cu Rozmarin, și Cartofi Frigarui De Rozmarin.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Alternativ, filetați 2 creveți și 2 pătrate de ardei roșu pe fiecare ramură de rozmarin.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie și pătrunjelul. Periați ușor frigarui cu o parte din amestecul de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Grătiți frigăruile la foc mare, perindând cu amestecul de ulei, până când creveții sunt tocmai fierți, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.