Creveți cu mentă, Chile și ghimbir
Creveți cu mentă, Chile și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, năsturel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chile-Jeleuri De Ghimbir-Mentă, Creveti prajiti cu sos jalape-sos de menta-ghimbir si Mango, și Sos Proaspăt De Mentă Și Chile.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, bateți uleiul, menta, sucul de lămâie, ghimbirul, ardeii iute și usturoiul. Se condimentează cu sare.
Adăugați creveții și amestecați. Se da la frigider cel putin 15 minute si pana la 1 ora.
Pentru a servi, împărțiți Andiva în 4 farfurii de salată. Se acoperă cu creveții și se ornează cu năsturelul și pene de var.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.