Creveți creoli cu usturoi și lămâie

Creveți creoli cu usturoi și lămâie
Creveții creoli cu usturoi și lămâie sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 196 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente creole, usturoi, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Creveți Cu Usturoi De Lămâie, și Creveți cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați creveții cu usturoiul, condimentul creol și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie, sotati creveții în ulei la foc moderat, întorcând creveții o dată, până când sunt albi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sucul de lămâie și pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista