Creveți Creoli
Creveții creoli necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 420 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de grăsime de slănină topită, sos de roșii, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creole De Creveți, Creole De Creveți, și Creveți Creole IV pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește până se rumenesc, amestecând constant pentru a face un roux maro (Vezi nota editorului). Se amestecă roșiile, sosul de roșii, ceapa tocată, ardeiul verde, pătrunjelul, usturoiul, apa, sarea și piperul în roux. Aduceți sosul la fiert, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați creveți în amestec și gătiți până când creveții devin roz și au devenit opaci în centru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.