Creveții condimentați la grătar cu salată de roșii sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii, Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii, și Creveți Condimentați Cu Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați 1/3 cană de frunze de busuioc cu uleiul de măsline până se omogenizează. Condimentează uleiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.