Reteta BBQ creveți este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, lămâi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele BBQ, Cel mai bun BBQ fleică, și Ceapă murată la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați creveții într-o tigaie de 13 x 9 inci; acoperiți cu pene de lămâie și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Frunze De Dafin
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă împreună untul și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Se toarnă peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 35 de minute sau până când creveții sunt roz, amestecând la fiecare 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.