Creveții sat cu sos de arahide este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 226 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Indoneziană creveți sătura cu sos cremos de arahide, Pui sat cu sos de arahide, și Pui sătura cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte și devein, dacă doriți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Combinați ghimbirul și următoarele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie. Procesați până se amestecă bine, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Filetați 2 creveți pe fiecare dintre frigăruile de 12 (6 inci). Măsurați 1/4 cană sos de arahide și periați creveții. Rezervați sosul rămas. Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Arahide
Creveți
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
4
3 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.