Creveti la gratar cu R
Creveți la grătar cu R fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 251 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, scallions, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Remoulade De Creveți La Grătar, Creveti la gratar cu R, și Creveti la gratar cu R pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, muștarul, muratul, sucul de lămâie, scallion, sosul Tabasco, boia și pătrunjelul într-un bol. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați.
Încălziți grătarul cu gaz la mediu. Filetați creveții pe frigarui de metal, periați cu ulei și presărați cu sare. Grătați creveții până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Sau așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți 6 inci de la foc până când sunt fierte, 2 minute pe fiecare parte.)
Scoateți creveții din frigarui și serviți cu rmoulade pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditatea crocantă, dar nu atât de mult încât să învingă o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate la o serie de preparate de pește, păsări și carne de porc.