Crescent Dogs
Rețeta Crescent Dogs este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză americană, hot dog, rulouri de cină semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Crescent Dogs, Crescent Dogs, și Crescent Mummy Dogs.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Slit hot dog la 1/2 inch de capete; introduceți 3 benzi de brânză în fiecare fantă.
Separați aluatul în triunghiuri. Înfășurați triunghiul aluatului în jurul fiecărui hot dog.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă, cu brânza în sus.
Coaceți 12-15 min sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile pot fi împerecheate cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.