Cremă Spaniolă

Cremă Spaniolă
Crema spaniolă este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți vanilie, liniuțe de sare, qlapte integral și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Canapele spaniole de măsline și cremă de brânză, Pui spaniol și orez cu cremă de șofran, și Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi).

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista