Cremă prăjită de supă de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema prăjită de supă de dovleac. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 212 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, smântână, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Dovleac Prăjită, Supă De Dovleac Prăjită, și Supă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului astfel încât să fie distanțate uniform. Preîncălziți cuptorul pentru a coace convecția la 218°.acoperiți două foi de copt cu folie și acoperiți ușor cu spray antiaderent.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele.
Așezați partea tăiată în jos pe una dintre foile de copt.
Combinați ceapa și usturoiul și aruncați cu uleiul de măsline până când sunt bine acoperite.
Întindeți-le pe a doua foaie de copt.
Așezați dovleceii pe raftul superior în cuptor și ceapa și usturoiul pe raftul de dedesubt. Prăjiți ceapa și usturoiul timp de 15 până la 20 de minute, până se înmoaie și scoateți din cuptor. Prăjiți dovleceii timp de 25 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor.
Puneți ceapa și usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel sau un blender. Scoateți carnea din dovlecei și adăugați la ceapă și usturoi; procesați până se face piure.
Se toarnă piureul într-o cratiță și se amestecă bulionul de pui, smântâna, sarea, cayenne, frunza de dafin și sucul de lămâie după gust. Se fierbe timp de 20 de minute; scoateți frunza de dafin.
Serviți supa fierbinte sau răcită cu o păpușă de frișcă neîndulcită.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;