Cremă picantă de supă de sparanghel
Crema picantă de supă de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 120 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sare și piper măcinat, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă De Supă De Sparanghel, și Cremă Brută De Supă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Gatiti si amestecati ceapa in unt pana la translucid, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui peste ceapă și se aduce la fierbere.
Amestecați sparanghelul și cartoful; acoperiți și gătiți până când sulițele de sparanghel sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Se amestecă în piper jalapeno.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat.
Se amestecă smântâna grea.
Condimentează cu sare, piper negru și sos fierbinte.