Cremă Irlandeză De Alune

Cremă Irlandeză De Alune
Crema irlandeză de alune ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1534 calorii. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt de alune de ciocolată, smântână grea, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale, La maxim crema irlandeză cremă de ciocolată cremă de brânză brownies, și Înghețată Irlandeză Cu Cip De Mentă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele condensat îndulcit și alunele întinse până se omogenizează bine. Treceți treptat în vanilie, lapte evaporat, smântână, jumătate și jumătate și whisky irlandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Whisky IrlandezWhisky Irlandez
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în recipiente și se păstrează la frigider cel puțin 1 zi înainte de servire. Agitați sau amestecați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista