Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant

Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant
Chard elvețian cremos cu pesmet crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 421 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză fontina, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Chard elvețian cu mere crocante, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Ouă Amestecate Cu Spanac Și Pesmet Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina la foc moderat. Bateți treptat laptele până se omogenizează, apoi amestecați smântâna și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sosul se îngroașă și nu rămâne gust făinos, aproximativ 15 minute. Aruncați ceapa și frunzele de dafin și adăugați Fontina mărunțită; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Brânză FontinaBrânză Fontina
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Ungeți un vas de copt de 15 pe 10 inci. Într-o tigaie mare, topiți cele 3 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați smogul, în loturi, dacă este necesar, și gătiți la foc mare, amestecând, până când frunzele sunt ofilite și orice lichid s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge bine, apăsând pe bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Întindeți bietul în vasul de copt pregătit într-un strat uniform și turnați deasupra sosul bchamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine cu cele 4 linguri de unt topit. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Întindeți firimiturile de pâine uniform peste gratin și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, sau până se rumenesc și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați gratinul să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista