Cremă De Zmeură Roșie Brulee
Rețeta cremă de zmeură roșie Brulee ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6. Acest desert are 373 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu zmeură, gălbenușuri de ou, zahăr grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Zmeură Roșie Brulee, Zmeură Creme Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 sec. Coat șase 6-oz. ramekins sau cupe de cremă cu spray de gătit. Lingurați o cantitate redusă de 3 linguri de umplutură de plăcintă în fundul fiecărui ramekin; deoparte.
Într-o cratiță mică, încălziți crema până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și zahărul.
Scoateți crema de pe foc; amestecați o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți totul la tigaie, amestecând constant.
Se toarnă în ramekine pregătite.
Așezați într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Îndepărtați ramekinele din Baia de apă; se răcește 10 minute. Lingura rămase plăcintă de umplere peste blaturi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Dacă utilizați o torță creme brulee, presărați cremă cu zahăr grosier.
Încălziți zahărul cu lanterna până se caramelizează.
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekinele pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Presărați cremă cu zahăr grosier. Broil 8 în. de la căldură timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. La frigider 1-2 ore sau până când este ferm.