Cremă De Supă De Sparanghel
Crema de supă de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 335 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de supă de sparanghel, Cremă de supă de sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini. Tăiați sparanghelul.
Combinați sparanghelul și bulionul de pui într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când este crocant.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Topiți untul într-un cuptor olandez mic la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sare și piper.
Se amestecă bulionul de pui și sparanghelul. Gatiti la foc mediu pana se incinge. Se toarnă în boluri individuale pentru supă; se servește cald sau răcit.