Cremă de supă de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de dovleac. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Supă Cremă De Dovleac, Supă de dovleac cu frișcă condimentată, și Supă De Dovleac Prăjită Cu Cremă De Cidru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F(200 de grade C).
Combinați untul, zahărul brun și scorțișoara.
Întindeți amestecul de unt uniform pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați pâinea, cu untul în sus, pe o foaie de copt.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când pâinea este crocantă și toppingul este bulbuc.
Tăiați fiecare felie de pâine în 8 triunghiuri mici sau pătrate.
Călește ceapa în unt într-o cratiță medie până se înmoaie.
Adăugați 1 cutie de bulion de pui; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Transferați amestecul de bulion în recipientul unui blender sau procesor. Procesați până la neted.
Întoarceți amestecul în cratiță.
Adăugați conserva rămasă de bulion, dovleac, sare, scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat și piper măcinat; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional..
Se amestecă frisca și se încălzește. Nu fierbeți. Se toarnă în boluri individuale de supă. Completați fiecare porție cu crutoane de scorțișoară.