Cremă de supă de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de conopidă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de supă de conopidă, Supă Cremă De Conopidă, și Cremă de supă de conopidă.
Instrucțiuni
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Spălați pentru a îndepărta murdăria.Se usucă și se feliază subțire transversal.
Încălziți uleiul cu untul într-o oală grea peste scăzutcăldură. Ofiliți prazul și țelina cu frunze până se înmoaie,10 minute; adăugați usturoi în ultimele 5 minute.
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul și se gătește la foc foarte mic pentru a pătrunde legumele, 1 minut.
Adăugați bulionul, sucul de lămâie și floretele de conopidă.Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când conopida este foarte fragedă, 15 minute. Se răcește ușor.
Pur și simplu într-un procesor de alimente până când este foarte neted, adăugândjumătate și jumătate prin tubul de alimentare.
Adăugați bulion suplimentarpentru consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Per porție: 150 de calorii, 10g grăsimi, 20 mg colesterol, 12G carbohidrați, 4G proteine