Cremă de supă de conopidă

Cremă de supă de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de conopidă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de supă de conopidă, Supă Cremă De Conopidă, și Cremă de supă de conopidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Spălați pentru a îndepărta murdăria.Se usucă și se feliază subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Încălziți uleiul cu untul într-o oală grea peste scăzutcăldură. Ofiliți prazul și țelina cu frunze până se înmoaie,10 minute; adăugați usturoi în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul și se gătește la foc foarte mic pentru a pătrunde legumele, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați bulionul, sucul de lămâie și floretele de conopidă.Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când conopida este foarte fragedă, 15 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Pur și simplu într-un procesor de alimente până când este foarte neted, adăugândjumătate și jumătate prin tubul de alimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați bulion suplimentarpentru consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
7
Per porție: 150 de calorii, 10g grăsimi, 20 mg colesterol, 12G carbohidrați, 4G proteine
8
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista