Cremă de supă de conopidă

Cremă de supă de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de conopidă. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, unt, ciorbă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă de supă de conopidă, Cremă de supă de conopidă, și Cremă de supă de conopidă I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 tăiați capătul rădăcinii și frunzele dure și verzi din Praz.2 Împărțiți prazul pe lungime lăsând atașat la capătul rădăcinii și spălați-l bine sub apă curgătoare, îndepărtând frunzele pentru a îndepărta toată murdăria.3 feliați prazul subțire.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
2
Combinați prazul și untul în oala de supă.5 Acoperiți și încălziți încet la foc mediu, amestecând ocazional pentru a nu se lipi.6 Gatiti zece minute,apoi adaugati ceapa.7 continuați să gătiți, acoperit, amestecând ocazional până când prazul este foarte moale, încă aproximativ 10 minute.8 creșteți căldura la mediu-mare și adăugați vin.9 gatiti, amestecand, pana cand vinul s-a redus cu aproximativ jumatate.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
PrazPraz
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați conopida și cartoful, amestecând până când sunt acoperite cu amestec de praz.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
PrazPraz
4
Adăugați bulion de pui și apă, acoperiți și aduceți la fierbere-aproximativ 5 minute-și conopida ar trebui să se zdrobească cu o lingură.12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
ConopidăConopidă
ApăApă
5
Scoateți jumătate din supă într-un blender.13
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați jumătate de muștar și smântână, pulsați să mănânci, apoi creșteți la piure.14
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
7
Îndepărtați pentru a curăța cratița și repetați procesul în blender cu amestecul de conopidă rămas, muștar și smântână.15 aduceți înapoi la foc mic-nu lăsați să fiarbă sau smântâna se va coagula - și condimentați după gust cu sare și muștar suplimentar.16 oală în boluri și radeți nucșoară proaspătă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
ConopidăConopidă
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista