Cremă de supă de cartofi și ceapă

Cremă de supă de cartofi și ceapă
Crema de supă de cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, unt, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ceapă De Cartofi, Supă de cartofi și ceapă de primăvară, și Supă caramelizată de ceapă, cartofi și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și zahărul. Gatiti, amestecand des, 45-50 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Presărați ceapa cu făină și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați bulion de pui. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5
Adăugați maro hash și 2 căni de apă. Reduceți căldura la minim, adăugați cimbru și următoarele 3 ingrediente și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă brânza și jumătate și jumătate; gatiti, amestecand continuu, la foc mediu 5 minute sau pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista