Cremă de supă de cartofi și ceapă

Crema de supă de cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, unt, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ceapă De Cartofi, Supă de cartofi și ceapă de primăvară, și Supă caramelizată de ceapă, cartofi și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul. Gatiti, amestecand des, 45-50 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Presărați ceapa cu făină și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați bulion de pui. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 20 de minute.
Adăugați maro hash și 2 căni de apă. Reduceți căldura la minim, adăugați cimbru și următoarele 3 ingrediente și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă brânza și jumătate și jumătate; gatiti, amestecand continuu, la foc mediu 5 minute sau pana se topeste branza.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.