Cremă De Spanac Phyllo Cupe
Crema de spanac Phyllo cupe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, frișcă, coji de phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sufleu De Spanac-Cupe Phyllo, Mini Cupe Phyllo Cu Spanac, și Pui cu roșii uscate la soare, Fetan și spanac în cupe Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați cojile de filo într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Înveliți ușor cojile cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 4 minute sau până se rumenesc ușor și foarte crocant.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent. Tăiați grosolan 1 pungă de spanac.
Adăugați spanacul tocat în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent. Tăiați spanacul rămas; adăugați la spanacul ofilit în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, aruncand frecvent.
Presărați amestecul de spanac cu sare; aruncați bine. Se amestecă smântâna și crema de brânză; gatiti 1 minut sau pana se topeste branza si sosul se incalzeste bine.
Scoateți tigaia de pe foc.
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în fiecare coajă. Se acoperă uniform cu Parmigiano-Reggiano.