Cremă De Spanac Gratinat
Crema de spanac gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, pesmet, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cremă De Spanac Gratinat, Fantastic Crema Spanac Gratin, și Cremă De Kale Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 până la 2 litri. Stoarceți cât mai multă apă din spanac (folosiți-vă mâinile sau un prosop de bucătărie curat). Pune deoparte.
Încălziți spanacul și smântâna într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și amestecați brânza pentru a se topi. Se amestecă sare, piper și nucșoară. Reglați condimentele după gust.
Transferați amestecul de spanac în vasul de copt cu unt și presărați cu pesmet. Chiar înainte de servire, puneți vasul în cuptor de la 5 la 6 in. sub un broiler setat la mare; se fierbe până când partea de sus este aurie și crocantă, aproximativ 3 minute.