Cremă De Spanac Gratinat

Cremă De Spanac Gratinat
Crema de spanac gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, pesmet, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cremă De Spanac Gratinat, Fantastic Crema Spanac Gratin, și Cremă De Kale Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 până la 2 litri. Stoarceți cât mai multă apă din spanac (folosiți-vă mâinile sau un prosop de bucătărie curat). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
2
Încălziți spanacul și smântâna într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și amestecați brânza pentru a se topi. Se amestecă sare, piper și nucșoară. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul de spanac în vasul de copt cu unt și presărați cu pesmet. Chiar înainte de servire, puneți vasul în cuptor de la 5 la 6 in. sub un broiler setat la mare; se fierbe până când partea de sus este aurie și crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista