Cremă de pui cu supă de orez sălbatic

Cremă de pui cu supă de orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crema de pui cu supă de orez sălbatic. Această rețetă servește 8. O porție conține 555 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ulei vegetal, granule de bouillon de pui, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cremă De Pui Și Supă De Orez Sălbatic, Cremă de supă de orez sălbatic cu pui de ciuperci, și Cremă de casă de supă de pui cu orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic conform instructiunilor pachetului, dar scoateti-l de pe foc cu aproximativ 15 minute inainte de a fi gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
2
Scurgeți excesul de lichid și lăsați-l deoparte.
3
Într-o oală de stoc la foc mare, combinați puiul și apa. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 40 de minute sau până când puiul este gătit și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți puiul din oală și lăsați-l să se răcească. Se strecoară bulionul din oală și se rezervă pentru mai târziu. Când puiul este rece, scoateți carnea din oase, tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii și rezervați-o. Aruncați grăsimea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
În aceeași oală de stoc la foc mediu, călește țelina și ceapa în ulei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ciupercile și acoperiți. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute, amestecand ocazional, pana cand totul este fraged. Întoarceți bulionul în vasul de stoc și adăugați orezul sălbatic parțial gătit. Se amestecă bulionul, piperul alb și sarea; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Piper AlbPiper Alb
CiuperciCiuperci
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Între timp, topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Bateți laptele și continuați să gătiți până când amestecul este Bulbuc și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați o parte din amestecul de bulion în amestecul de lapte, continuând să amestecați, apoi amestecați tot amestecul de lapte în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LapteLapte
10
Se amestecă carnea de pui rezervată și vinul alb. Lăsați acest lucru să se încălzească timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Vin AlbVin Alb
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista