Cremă De Porumb Dulce Brulee

Cremă De Porumb Dulce Brulee
Rețeta cremă de porumb dulce Brulee ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 705 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Cremă De Porumb Brulee, și Homar Corn Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotati porumbul în unt până se înmoaie. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați smântână și lapte; se încălzește până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se strecoară și se aruncă pulpa de porumb. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1-1/4 căni de zahăr. Se amestecă o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transfer la șase 6-oz. ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se pune într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 40-45 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți ramekins din baie de apă; se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Dacă utilizați o torță creme brulee, presărați cremă cu zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Încălziți zahărul cu torța până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Serviți imediat.
12
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekinele pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Se presară cu zahăr. Se fierbe 8 în. de la foc timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Garnisiți porții cu zmeură și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Șampania Marc Hebrart Cuvee de Reserve Brut Premier Cru cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Semnătura este acolo și există o bogăție ascunsă pe mijlocul palatului; cu cinci minute în pahar, expiră cu adevărat. Un vin somptuos, dar articulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista