Cremă De Porumb Dulce Brulee
Rețeta cremă de porumb dulce Brulee ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 705 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Cremă De Porumb Brulee, și Homar Corn Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotati porumbul în unt până se înmoaie. Reduceți căldura.
Adăugați smântână și lapte; se încălzește până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei. Se răcește ușor.
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se strecoară și se aruncă pulpa de porumb. Întoarce-te la pan.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1-1/4 căni de zahăr. Se amestecă o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Transfer la șase 6-oz. ramekins.
Se pune într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 40-45 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Scoateți ramekins din baie de apă; se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Dacă utilizați o torță creme brulee, presărați cremă cu zahăr rămas.
Încălziți zahărul cu torța până se caramelizează.
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekinele pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Se presară cu zahăr. Se fierbe 8 în. de la foc timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Garnisiți porții cu zmeură și frunze de mentă.
Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Șampania Marc Hebrart Cuvee de Reserve Brut Premier Cru cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
![Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru]()
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Semnătura este acolo și există o bogăție ascunsă pe mijlocul palatului; cu cinci minute în pahar, expiră cu adevărat. Un vin somptuos, dar articulat.