Cremă De Porumb Dulce Brulee

Cremă De Porumb Dulce Brulee
Rețeta cremă de porumb dulce Brulee ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 705 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Cremă De Porumb Brulee, și Homar Corn Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotati porumbul în unt până se înmoaie. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați smântână și lapte; se încălzește până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se strecoară și se aruncă pulpa de porumb. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1-1/4 căni de zahăr. Se amestecă o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transfer la șase 6-oz. ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se pune într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 40-45 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți ramekins din baie de apă; se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Dacă utilizați o torță creme brulee, presărați cremă cu zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Încălziți zahărul cu torța până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Serviți imediat.
12
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekinele pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Se presară cu zahăr. Se fierbe 8 în. de la foc timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Garnisiți porții cu zmeură și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii

Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Șampania Marc Hebrart Cuvee de Reserve Brut Premier Cru cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Semnătura este acolo și există o bogăție ascunsă pe mijlocul palatului; cu cinci minute în pahar, expiră cu adevărat. Un vin somptuos, dar articulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista