Cremă De Ceapă Perlată
Ceapa cremă de perle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 201 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de pătrunjel, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Kale cremă cu ceapă perlată, Cremă Edamame și ceapă perlată, și Ceapă De Perle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele fiecărei cepe și marcați un "X" ușor într-o parte tăiată. Aduceți o oală medie cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți până când straturile exterioare sunt moi, aproximativ 1 1/2 minute.
Scurgeți ceapa și rulați sub apă rece până când este suficient de rece pentru a o manipula. Curățați ceapa cu degetele și aruncați cojile.
Așezați ceapa într-o cratiță medie și adăugați smântână grea, stoc și frunze de dafin.
Se încălzește la foc mediu-mare până se fierbe, apoi se reduce focul pentru a menține un foc foarte ușor. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand crema se reduce la un sos bogat, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper, aruncă frunza de dafin, amestecă pătrunjelul și servește. Dacă sosul se rupe și devine gras, amestecați 2 linguri de apă și agitați puternic tigaia la foc mare până când se întoarce împreună.