Cremă de brânză Crostata cu marmeladă de portocale
Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de tort, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata integrală de grâu cu marmeladă de lămâie, Crostata de migdale, caise și cremă de brânză, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și zahărul împreună pe suprafața de lucru. Faceți bine în centrul amestecului; adăugați gălbenușul de ou. Împrăștiați cuburi de unt peste amestecul de făină. Folosind mâinile, amestecați ușor ingredientele până când se amestecă bine și se formează aluatul. Aplatizați aluatul în disc; înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Pulverizați tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fund detașabil, cu spray antiaderent. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite.
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule de crustă, aproximativ 18 minute. Crusta rece în tigaie pe raft.
Bateți crema de brânză, brânza mascarpone și zahărul într-un castron mediu până se omogenizează.
Se întinde uniform umplutura în crustă răcită; se răcește 1 oră.
Întindeți marmelada uniform peste umplutură.
Presărați migdale peste. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)