Crema de aragaz lent de supă de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 248 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de pui, margarină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Cartofi Cu Aragaz Lent, Supă De Cartofi Și Șuncă Cu Aragaz Lent, și Supă de cartofi cu aragaz lent cu fermoar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, prazul, ceapa, margarina, bulionul de pui, sarea și piperul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
¼ Cană Grămadă De Făină
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Gatiti la maxim 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se amestecă laptele evaporat. Supa de oală într-un blender și se amestecă până se omogenizează.