Cremă de aragaz lent de supă de cartofi

Cremă de aragaz lent de supă de cartofi
Crema de aragaz lent de supă de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 248 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de pui, margarină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Cartofi Cu Aragaz Lent, Supă De Cartofi Și Șuncă Cu Aragaz Lent, și Supă de cartofi cu aragaz lent cu fermoar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, prazul, ceapa, margarina, bulionul de pui, sarea și piperul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Gatiti la maxim 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se amestecă laptele evaporat. Supa de oală într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
4
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista