Crema de spanac cu parmezan

Crema de spanac cu parmezan
Cremă de spanac cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 9. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi. Un amestec de parmezan, sare, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 70%. Încercați parmezan cremă de spanac, cremă de spanac cu rețetă de parmezan și vinete parmezan cu cremă de spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În patru loturi, puneți spanacul într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acopera si se fierbe la abur timp de 3-4 minute sau pana se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Spanac Proaspăt, RuptPachete Fiecare) Spanac Proaspăt, Rupt
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați într-un castron mare; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele și smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurge spanacul; se adaugă sosul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții9
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista