Crema de spanac cu parmezan
Cremă de spanac cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 9. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi. Un amestec de parmezan, sare, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 70%. Încercați parmezan cremă de spanac, cremă de spanac cu rețetă de parmezan și vinete parmezan cu cremă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În patru loturi, puneți spanacul într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acopera si se fierbe la abur timp de 3-4 minute sau pana se ofilesc.
Transferați într-un castron mare; tine de cald.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele și smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza.
Scurge spanacul; se adaugă sosul și se amestecă.