crema de ciuperci, sparanghel si supa de orez

crema de ciuperci, sparanghel si supa de orez
Reteta crema de ciuperci, sparanghel si supa de orez se poate face in aproximativ 1 ora si 15 minute. Pentru 39 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 91 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Rețete similare sunt supa de sparanghel, ciuperci și orez brun, supa de sparanghel, ciuperci și orez brun și supă cremă de ciuperci și orez sălbatic.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista