crema de ciuperci, sparanghel si supa de orez
Reteta crema de ciuperci, sparanghel si supa de orez se poate face in aproximativ 1 ora si 15 minute. Pentru 39 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 91 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Rețete similare sunt supa de sparanghel, ciuperci și orez brun, supa de sparanghel, ciuperci și orez brun și supă cremă de ciuperci și orez sălbatic.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.