Crema De Brânză A Câștigat Tone
Crema de brânză a câștigat tone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 142 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați castane de apă, ceapă verde, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați A Câștigat Tone, Puțină lămâie-tone, și Texas A Câștigat Tone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați cremă de brânză, scoici, ceapă verde, castane de apă, boia și piper negru măcinat.
Așezați aproximativ 1 linguriță de umplutură în pielea de tonă câștigată și sigilați colțul în colț formând un triunghi.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la o temperatură ridicată. Prăjiți tonele câștigate până se rumenesc pe ambele părți.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.