Crema Catalana
Crema Catalana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crema Catalana, Catalană Custard / Cr Inktima Catalana, și Înghețată Sherry crema Catalanan cu smochine cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 10 (5 uncii) ramekins
Într-o cratiță medie, aduceți laptele, coaja de portocală, bețișoarele de scorțișoară și sarea la fiert, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute pentru a infuza aromele. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu 1 cană de zahăr până când sunt palide și pufoase.
Bateți amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă pentru a face o suspensie și bateți până se combină bine.
Scoateți și aruncați coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară din lapte.
Amestecând constant, adăugați treptat laptele în amestecul de gălbenușuri de ou. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând constant pentru a se îngroșa, aproximativ 3 până la 5 minute. Se strecoară crema într-un bol mare și se amestecă vanilia. Împărțiți crema între 10 (5 uncii) ramekins și neteziți suprafețele. Răciți ușor cremele, apoi acoperiți ramekinele cu folia de plastic și refrigerați-le până când crema este rece, cel puțin 8 sau până la 24 de ore
Pentru a servi crema catalana, presărați fiecare ramekin uniform cu 2 lingurițe de zahăr. Folosiți o torță de bucătărie pentru a topi și carameliza zahărul până se rumenesc și cruste.