Cranberry Orange Curcan Flatbread
Cranberry Orange Turcia Flatbread este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe de afine-portocale, brânză provolone, bucăți curcan, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Cranberry Orange Curcan Flatbread, Turkey Cranberry Flatbread # SundaySupper, și Curcan Umplut Cu Portocale De Afine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450. Se amestecă Bisquick și lapte până se formează aluat moale; bate 30 de secunde. Dacă aluatul este prea lipicios, amestecați treptat suficient Bisquick (până la 1/4 cană) pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafață Generos praf cu Bisquick; rulați ușor în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori. Pat sau rola pe foaie cookie ungrased în cerc de 12 inch.
Se întinde cu fructe zdrobite.
Se presară curcan și brânză.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc.
Garnisiți cu benzi de coajă de portocală.