Scufundarea cărnii de crab necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 22 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos Worcestershire, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Ceașcă De Carne De Crab, Quiche De Carne De Crab, și Quiche De Carne De Crab.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 13 ingrediente, amestecând bine. Îndoiți ușor carnea de crab. Lingura se înmoaie într-un vas de copt pătrat de 8" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se servește cu biscuiți sau rondele de pâine prăjită Melba.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.