Crabcakes simplu și simplu cu sos de Cocktail parfumat de portocale
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Crabcakes simplu și simplu cu sos de Cocktail parfumat de portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, ulei de canolan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Sunny ' s Simple Crabcakes cu Remouladă de rădăcină de țelină, și Sos De Cremă Cu Parfum De Portocale.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de crab într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză așezată peste un castron mare. Trageți bine cârpa de brânză în jurul cărnii de crab și stoarceți cât mai multă umiditate posibil. Repetați același proces într-o bucată nouă de pânză de brânză cu ceapa și ardeiul gras verde. Aruncați liquid.In bolul mare se amestecă împreună ceapa, ardeiul gras, oul și sarea de linguriță. Aruncați pesmetul și crabul, amestecați ușor până se combină bine. Nu amestecați prea mult, ar trebui să fie oarecum slăbit. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 3 ore, de preferință peste noapte.Formați amestecul de crab în 8 prăjituri de aproximativ 1 inch grosime. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți untul cu ulei de canola la foc mediu. Când untul este spumos, adăugați prăjiturile în tigaie (8 ar trebui să se potrivească confortabil). Gatiti pana se rumeneste inchis pe partea inferioara, aproximativ 4 minute. Întoarceți prăjiturile, reduceți focul la mediu scăzut și continuați să gătiți până când cealaltă parte este bine rumenită, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Crabi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se ornează cu arpagiceși felii de castraveți (opțional) și sosul de cocktail pe lateral.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.