Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 146 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, avocado, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sandy, Sundae lui Sandy, și Placinta cu rosii a lui Sandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind un baller de pepene galben, scoateți centrul fiecărei felii de castraveți pentru a forma un castron mic. Tăiați bine centrele de castraveți și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați toate ingredientele rămase și aruncați ușor.
4
Puneți aproximativ o lingură de amestec de crab în fiecare ceașcă de castraveți. Aranjați-le pe un platou și serviți.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.