Crab Rangoon II

Crab Rangoon II
Crab Rangoon II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de mazăre de zăpadă, carne de crab, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Crab Rangoon, și Crab Rangoon.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul pentru prăjit în friteuză sau o cratiță mare și grea la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați bok choy și păstăi de mazăre și amestecați prăjiți până când bok choy și păstăile de mazăre sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
5
Într-un bol mare de amestecare, combinați crabul, crema de brânză, sosul de soia și amestecul de legume sotate. Aruncați amestecul cu 3/4 linguriță în centrul unui înveliș de tonă câștigată. Îndoiți învelișul în jumătate pentru a face un triunghi. Sigilați învelișul în jurul amestecului umezind degetul cu apă rece și apăsând capetele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sos De SoiaSos De Soia
LegumeLegume
ApăApă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
În loturi, prăjiți găluștele în uleiul pregătit până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista