Crab Parfait este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baghetă, Mango, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe, și Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună maioneză, ketchup, cayenne, muștar uscat, ceapă, suc de lămâie și pătrunjel. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Îndoiți carnea de crab și caperele, întoarceți-vă pentru a acoperi. Folosind un pahar clar de parfait sau un pahar de șampanie, scoateți o lingură plină de mango tăiat cubulețe pe fundul paharului. Apăsați ușor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pudră De Muștar
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
șampanie
Crabmeat
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cereale Crispix, Zdrobite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați un strat de carne de crab deasupra, apăsând din nou în jos, urmat de un strat de verdeață mixtă tocată. Repetați straturile. După ultimul strat de verdeață, lingurați o movilă finală de salată de crab deasupra. Repetați cu restul de 3 pahare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.