Crab Parfait

Crab Parfait
Crab Parfait este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baghetă, Mango, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe, și Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună maioneză, ketchup, cayenne, muștar uscat, ceapă, suc de lămâie și pătrunjel. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Îndoiți carnea de crab și caperele, întoarceți-vă pentru a acoperi. Folosind un pahar clar de parfait sau un pahar de șampanie, scoateți o lingură plină de mango tăiat cubulețe pe fundul paharului. Apăsați ușor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
șampanieșampanie
CrabmeatCrabmeat
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați un strat de carne de crab deasupra, apăsând din nou în jos, urmat de un strat de verdeață mixtă tocată. Repetați straturile. După ultimul strat de verdeață, lingurați o movilă finală de salată de crab deasupra. Repetați cu restul de 3 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CrabiCrabi
3
Se servește cu felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista