Crab Dip este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 20. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos B-chamel, frunze de pătrunjel cu frunze plate, biscuiți cu pâine plată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Pizza Dip, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; pliați ușor în crab. Puneți amestecul într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se presară cu arpagic și se servește cu biscuiți de pâine plată.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.