Crab Crăpat Cu Maioneză De Hrean
Crabul crăpat cu maioneză de hrean este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați crabi vii dungeness, muștar din cereale integrale, ulei de șofrănel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Crab Crăpat Cu Aioli, Crab crăpat cu sos de Tamarind, și Crab crăpat cu sos de scufundare a caviarului pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.