Crab coace este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, lapte, ceapă instantanee și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Crab Quiche Coace, Anghinare-Crab Coace, și Brânză Și Crab Brunch Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția biscuiților, adăugând suficient lapte pentru a face consistența scufundării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se pune într-un vas mic de copt și se coace 15 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.