Cozi de vițel prăjite cu rozmarin

Cozi de vițel prăjite cu rozmarin
Gambele de vițel prăjite cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 9,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 579 calorii, 63G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână cozi de vițel, vin, rozmarin plus crenguțe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Vițel prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Gambe De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de vițelsare grosieră și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
3
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați vițel; gătitpână la maro închis, întorcându-se ocazional, 25la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
5
Transferați oala în cuptor; prăjitdescoperit 30 de minute (vițelul va fi întunecat) maro). Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei întigaie mare mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga morcovii, ceapa si telina; saut pana cand este inmuiat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
8
Adauga tocatrosemary, salvie, usturoi și; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Transferați carnea de vită în farfurie; se toarnă uleiul dinoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați vin, 2 căni de bulion și legumela oală și aduceți la fierbere. Întoarceți vițelul în oală(bulionul nu va acoperi vițelul). Prăjiți descoperitpână când carnea este foarte fragedă, întorcându-se la fiecare 30 de minute și adăugând mai mult bulion cu cupfulsatât de necesar pentru a se umezi pe măsură ce bulionul se evaporă,aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Transferați vițelul laplacă mare. Set filtru peste castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
12
Se toarnă sucuri și legume din oală întrainer, apăsând pe solide pentru a extrage lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Transferați legumele în procesor; piurepână aproape netedă. Grăsime degresată din sucuri încastron; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
14
Bateți 1 cană de piure de legume în sucuri în castron (aruncați murele rămase). Se condimentează cu sare grosieră și negrupiper. Întoarceți amestecul de piure și aceeași oală vealto. Reveniți la cuptor și prăjiți 10minute mai mult, întorcând vițelul o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Tăiați carnea de pe oase în grosime de 1 inchbucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
16
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Se toarnă sosul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
18
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
1
Un vin roșu picant, pământesc—ca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
2
Bastianich 2006 Vespa Rosso (Italia, 38 USD)—este fantastic cu carnea bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Revista