Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere

Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere
Faceți Cozi De Vițel Fierte

Instrucțiuni

1
Puneți 1/4 cană de măsline și tocați bine. Zdrobiți ușor restul de 1/2 cană de măsline cu partea unui cuțit mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Se usucă gambele de vițel între prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Dragați partea superioară și inferioară (nu laterală) a fiecărei cozi în făină, eliminând excesul. Într-o tigaie grea de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei și unt la foc moderat până când spuma dispare și blaturile maro și fundul gambelor în loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Transferați gambele ca rumenite într-o tigaie rezistentă la flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Coadă De VițelCoadă De Vițel
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de lingură rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți ceapa, amestecând, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
7
Adăugați măsline tocate, coajă, capere, rozmarin și vin și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8
Adăugați bulion și măsline zdrobite și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă amestecul de bulion peste cozi și se acoperă bine cu folie. Braise shanks în cuptor 2 ore, sau până când carnea este fragedă. Gambele pot fi preparate până în acest moment cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, înainte de răcire, acoperite. Reîncălziți gambele înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
10
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pentru PetreceriPentru Petreceri
11
Transferați gambele cu o lingură cu fante într-o altă tigaie sau un platou adânc rezistent la cuptor și păstrați-le calde, acoperite, în cuptor. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și rezervați solidele, aruncând coaja.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
12
Lăsați lichidul să stea până când grăsimea se ridică la vârf și degresați și aruncați grăsimea. (Ar trebui să existe aproximativ 1 1/2 căni de lichid. Dacă este necesar, într-o cratiță se fierbe lichid până când este redus.)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pentru PetreceriPentru Petreceri
13
Adăugați solide rezervate în lichid și turnați peste cozi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Serviți cozi presărate cu gremolata și garnisite cu fructe de caper.
15
Face Gremolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista