Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere
Faceți Cozi De Vițel Fierte
Instrucțiuni
Puneți 1/4 cană de măsline și tocați bine. Zdrobiți ușor restul de 1/2 cană de măsline cu partea unui cuțit mare.
Se usucă gambele de vițel între prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Dragați partea superioară și inferioară (nu laterală) a fiecărei cozi în făină, eliminând excesul. Într-o tigaie grea de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei și unt la foc moderat până când spuma dispare și blaturile maro și fundul gambelor în loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați gambele ca rumenite într-o tigaie rezistentă la flacără.
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de lingură rămas.
Încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți ceapa, amestecând, până devine aurie.
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați măsline tocate, coajă, capere, rozmarin și vin și fierbeți 5 minute.
Adăugați bulion și măsline zdrobite și aduceți la fierbere.
Se toarnă amestecul de bulion peste cozi și se acoperă bine cu folie. Braise shanks în cuptor 2 ore, sau până când carnea este fragedă. Gambele pot fi preparate până în acest moment cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, înainte de răcire, acoperite. Reîncălziți gambele înainte de a continua.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Transferați gambele cu o lingură cu fante într-o altă tigaie sau un platou adânc rezistent la cuptor și păstrați-le calde, acoperite, în cuptor. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și rezervați solidele, aruncând coaja.
Lăsați lichidul să stea până când grăsimea se ridică la vârf și degresați și aruncați grăsimea. (Ar trebui să existe aproximativ 1 1/2 căni de lichid. Dacă este necesar, într-o cratiță se fierbe lichid până când este redus.)
Adăugați solide rezervate în lichid și turnați peste cozi.
Serviți cozi presărate cu gremolata și garnisite cu fructe de caper.
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.