Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere

Cozi de vițel fierte cu măsline verzi și capere
Faceți Cozi De Vițel Fierte

Instrucțiuni

1
Puneți 1/4 cană de măsline și tocați bine. Zdrobiți ușor restul de 1/2 cană de măsline cu partea unui cuțit mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se usucă gambele de vițel între prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Dragați partea superioară și inferioară (nu laterală) a fiecărei cozi în făină, eliminând excesul. Într-o tigaie grea de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei și unt la foc moderat până când spuma dispare și blaturile maro și fundul gambelor în loturi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați gambele ca rumenite într-o tigaie rezistentă la flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coadă De VițelCoadă De Vițel
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de lingură rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați și gătiți ceapa, amestecând, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați măsline tocate, coajă, capere, rozmarin și vin și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați bulion și măsline zdrobite și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă amestecul de bulion peste cozi și se acoperă bine cu folie. Braise shanks în cuptor 2 ore, sau până când carnea este fragedă. Gambele pot fi preparate până în acest moment cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, înainte de răcire, acoperite. Reîncălziți gambele înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Transferați gambele cu o lingură cu fante într-o altă tigaie sau un platou adânc rezistent la cuptor și păstrați-le calde, acoperite, în cuptor. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și rezervați solidele, aruncând coaja.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Lăsați lichidul să stea până când grăsimea se ridică la vârf și degresați și aruncați grăsimea. (Ar trebui să existe aproximativ 1 1/2 căni de lichid. Dacă este necesar, într-o cratiță se fierbe lichid până când este redus.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Adăugați solide rezervate în lichid și turnați peste cozi.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Serviți cozi presărate cu gremolata și garnisite cu fructe de caper.
15
Face Gremolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista