Cozi de porc fierte și prăjite cu prosciutto și ciuperci Porcini

Cozi de porc fierte și prăjite cu prosciutto și ciuperci Porcini
Carnea de porc fiartă și prăjită cu ciuperci Prosciutto și Porcini este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salvie, căței de usturoi, cozi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite), Carne De Porc Fiartă, și Carne De Porc Fiartă.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 1 cană de apă clocotită și se lasă să stea până când ciupercile se înmoaie, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
3
Scurgeți și tocați ciupercile; rezervați lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați carne de porc, în loturi, dacă este necesar, și sotati până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Transferați carnea de porc pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Scoateți lingura și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală. Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați ceapă, morcovi, praz, țelină și prosciutto. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi și încep să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
PrazPraz
11
Se amestecă usturoiul și porcini tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
12
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
13
Adăugați bulion și lichid de înmuiere a ciupercilor rezervate, lăsând orice sediment în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se amestecă în 1 linguriță de salvie și 1 linguriță de rozmarin. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri acumulate în oală, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Aduceți amestecul de porc la fiert, acoperiți oala și puneți-l în cuptor. Fierbeți carnea de porc până când este foarte fragedă, răsturnând la fiecare 30 de minute, aproximativ 1 oră 30 de minute. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Se fierbe la foc mic până se încălzește înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Transferați carnea de porc pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
18
Periați cu restul de 1 lingură de ulei; presărați cu restul de 2 lingurițe de salvie, 1 linguriță de rozmarin și piper negru. Prăjiți carnea de porc până se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Friptură De PorcFriptură De Porc
RozmarinRozmarin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
19
Între timp, înclinați tigaia și lingurați orice grăsime de pe suprafața sosului. Se fierbe până când sos straturi lingura ușor, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Puneți sosul pe un platou mare de mică adâncime sau împărțiți-l în 4 boluri de mică adâncime. Topiți sosul cu carne de porc, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista