Cozi de miel fierte în sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel fierte în sos de portocale. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 626 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați merlot, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște), Cozi De Miel Fiert Portocaliu, și Cozi de miel fierte cu portocale și măsline.
Instrucțiuni
Combinați busuiocul, oregano, rozmarinul, sucul de portocale, coaja de portocală, Merlotul și usturoiul și turnați peste cojile de miel clătite într-un vas larg de sticlă. Shanks ar trebui să fie într-un singur strat. Întoarceți gambele pentru a acoperi și acoperi.Marinați două ore la temperatura camerei, întorcând carnea la fiecare jumătate de oră sau marinați la frigider, întorcând ocazional carnea.
Scoateți cozile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie. Rezervați marinada. Preîncălziți cuptorul la 450.Condimentează mielul cu un vârf de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 20 de secunde.
Adăugați uleiul de măsline și încălziți timp de 10 secunde, apoi coborâți focul la mediu-mare și adăugați cozile de miel.Gatiti fiecare parte timp de aproximativ doua minute pana se rumeneste pe toate partile.
Așezați gambele într-un singur strat într-o farfurie și turnați bulionul de pui în tigaia fierbinte. Răzuiți orice particule de carne, adăugați-le la marinada rezervată și turnați peste gambele din caserolă și acoperiți cu un capac (folosiți folie dacă nu există capac).Puneți caserola în cuptorul preîncălzit și reduceți imediat căldura la 35
Cuptorul fierbinte va arde carnea inițial, dar amestecul trebuie să se gătească la o temperatură mai scăzută sau carnea se va întări.Prăjiți timp de 45 de minute, apoi ungeți și gătiți încă o oră până la 90 de minute sau până când carnea este foarte fragedă și se îndepărtează ușor de os. Dacă lichidul s-a redus foarte mult, adăugați 1/2 cană de apă în tigaie.
Scoateți gambele pe un platou de servire și păstrați-le la cald. Dacă sosul este prea apos, fierbeți lichidul timp de cinci până la 10 minute sau până când este consistența sosului de roșii.
Stropiți o parte din sos peste cozi și serviți.