Cozi de miel fierte în sos de portocale

Cozi de miel fierte în sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel fierte în sos de portocale. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 626 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați merlot, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște), Cozi De Miel Fiert Portocaliu, și Cozi de miel fierte cu portocale și măsline.

Instrucțiuni

1
Combinați busuiocul, oregano, rozmarinul, sucul de portocale, coaja de portocală, Merlotul și usturoiul și turnați peste cojile de miel clătite într-un vas larg de sticlă. Shanks ar trebui să fie într-un singur strat. Întoarceți gambele pentru a acoperi și acoperi.Marinați două ore la temperatura camerei, întorcând carnea la fiecare jumătate de oră sau marinați la frigider, întorcând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Shanks De MielShanks De Miel
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
MerlotMerlot
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Scoateți cozile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie. Rezervați marinada. Preîncălziți cuptorul la 450.Condimentează mielul cu un vârf de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 20 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați uleiul de măsline și încălziți timp de 10 secunde, apoi coborâți focul la mediu-mare și adăugați cozile de miel.Gatiti fiecare parte timp de aproximativ doua minute pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Așezați gambele într-un singur strat într-o farfurie și turnați bulionul de pui în tigaia fierbinte. Răzuiți orice particule de carne, adăugați-le la marinada rezervată și turnați peste gambele din caserolă și acoperiți cu un capac (folosiți folie dacă nu există capac).Puneți caserola în cuptorul preîncălzit și reduceți imediat căldura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Cuptorul fierbinte va arde carnea inițial, dar amestecul trebuie să se gătească la o temperatură mai scăzută sau carnea se va întări.Prăjiți timp de 45 de minute, apoi ungeți și gătiți încă o oră până la 90 de minute sau până când carnea este foarte fragedă și se îndepărtează ușor de os. Dacă lichidul s-a redus foarte mult, adăugați 1/2 cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți gambele pe un platou de servire și păstrați-le la cald. Dacă sosul este prea apos, fierbeți lichidul timp de cinci până la 10 minute sau până când este consistența sosului de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Stropiți o parte din sos peste cozi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista