Covrigi Fierți Italieni: Taralli

Covrigi Fierți Italieni: Taralli
Reteta covrigi fierte italiene: Taralli pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 62 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 48. Această rețetă de la Foodnetwork necesită apă, vin, făină de semolă și ulei de măsline. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian, Salată Italiană Fiartă, și Pâine de carne italiană cu ouă fierte tari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se împrăștie drojdia peste vinul cald și apa într-un castron mic, se lasă să stea câteva minute, apoi se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați amestecul de drojdie într-un castron mare cu toate celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ingredientele cu mâinile, apoi se întoarce pe o placă neumflată și se frământă până când aluatul este neted și elastic. Reveniți într-un castron curat și uscat, acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Împărțiți aluatul în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați o bucată într-o formă lungă și subțire de creion, aproximativ grosimea rozului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Tăiați în lungimi de 4 inci și aduceți cele 2 capete împreună pentru a forma o formă asemănătoare unei gogoși.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere, la foc mediu, și adăugați taralli, câteva pe rând. Aveți un prosop de bucătărie pliat în apropiere și când taralli se ridică, îndepărtați și aruncați pe prosop pentru a se usca. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Aranjați taralli fiert pe foi de prăjituri și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate8
Revista