Covrigi Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată

Nevoie de o condimente fără lactate? Covrigii cu unt de arahide acoperiți cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 312 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, răsuciri de covrig de dimensiuni obișnuite, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Covrigi Acoperiți Cu Ciocolată Umplută Cu Unt De Arahide, Covrigi Acoperiți Cu Unt De Migdale De Ciocolată Neagră, și Death By Butterbeer Cupcakes cu glazură de unt de melasă + covrigi acoperiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă sau o foaie de copt cu hârtie pergament.Topiți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 50% putere, amestecând după 30 de secunde. Repetați, cuptorul cu microunde încă 30 de secunde și amestecând până se topește complet.Înmuiați un covrig în ciocolată și lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în castron.
Așezați-l pe hârtia pergament. Puneți o cantitate mică de ciocolată în fiecare buclă de covrig — nu o umpleți complet, puneți doar suficient pentru a face o "podea" pentru a ține untul de arahide.Repetați până când ați folosit toți covrigii, apoi puneți-i la frigider pentru a se seta.
Scoateți din frigider. Puneți bucăți mici de unt de arahide în fiecare buclă de covrig.Întoarceți ciocolata topită la cuptorul cu microunde și încălziți la 50% putere timp de aproximativ 20 de secunde pentru a se înmuia din nou.Lingurați ciocolata peste vârfurile fiecărui covrig, astfel încât să acopere complet untul de arahide.Reveniți la frigider pentru a seta sau încercați să lăsați setarea la temperatura camerei. Acest lucru va dura mult mai mult, dar s-ar putea să vă ofere un covrig mai strălucitor. Depinde într-adevăr de ce tip de ciocolată folosiți și dacă a fost în temperament când ați pus-o.Când ciocolata este setată, repetați procedura de topire cu ciocolată albă.
Stropiți ciocolata albă. Împrăștiați câteva stropi deasupra dacă aveți chef, apoi puneți la frigider pentru a seta.