Covrig Caju Șapte Bare Strat

Covrig Caju Șapte Bare Strat
Covrig caju șapte bare strat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 243 calorii. Mergeți la magazin și ridicați covrigi, unt, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Covrig De Caju Butterscotch, Brownies Cu Covrig Cu Trei Straturi, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați covrigii zdrobiți, 2 linguri de zahăr și untul; amestecând până se omogenizează bine. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți din cuptor și răciți 15 minute (acest lucru este important).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Presărați crusta coaptă răcită cu chipsuri de ciocolată, chipsuri de butterscotch și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Cheesecake NouCheesecake Nou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Combinați frișcă grea, 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de zahăr brun (adăugați și vanilie, dacă utilizați); amestecând până se omogenizează bine. Lingurați uniform peste bare, astfel încât să se scufunde în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți timp de 25 de minute sau până când nuca de cocos se rumeneste ușor și chipsurile încep să se topească. Se răcește la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, apoi se răcește până când este foarte ferm.Ridicați din tigaie apucând folie sau pergament, așezat pe o tăietură, tăiat în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista