Covrig Caju Șapte Bare Strat
Covrig caju șapte bare strat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 243 calorii. Mergeți la magazin și ridicați covrigi, unt, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Covrig De Caju Butterscotch, Brownies Cu Covrig Cu Trei Straturi, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Combinați covrigii zdrobiți, 2 linguri de zahăr și untul; amestecând până se omogenizează bine. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Coaceți timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și răciți 15 minute (acest lucru este important).
Presărați crusta coaptă răcită cu chipsuri de ciocolată, chipsuri de butterscotch și nuci.
Combinați frișcă grea, 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de zahăr brun (adăugați și vanilie, dacă utilizați); amestecând până se omogenizează bine. Lingurați uniform peste bare, astfel încât să se scufunde în nucă de cocos.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când nuca de cocos se rumeneste ușor și chipsurile încep să se topească. Se răcește la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, apoi se răcește până când este foarte ferm.Ridicați din tigaie apucând folie sau pergament, așezat pe o tăietură, tăiat în bare.