Cotletele de pui ale lui Mark Bittman cu sos rapid de tigaie
Cotletele de pui ale lui Mark Bittman cu sos Quick Pan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 750 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piept de pui, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tocană rapidă și ușoară de morcovi, spanac și orez a lui Mark Bittman, Coapsele de pui mediteraneene la grătar ale lui Mark Bittman, și Brownies-urile lui Mark Bittman.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți făina pe o farfurie sau într-un castron puțin adânc lângă aragaz. Dacă este necesar, puneți fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și lăsați la o grosime uniformă; ștergeți puiul uscat cu un prosop de hârtie și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul s-a topit, întoarceți o bucată de pui în făină pentru a-l acoperi pe toate părțile; scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați puiul făinat în tigaie, apoi repetați cu următoarea bucată; lucrați în loturi dacă este necesar pentru a evita aglomerarea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Gătiți, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât grăsimea să clocotească întotdeauna, dar puiul să nu ardă. După 2 minute, rotiți puiul astfel încât marginile exterioare să fie deplasate spre centru și invers (nu le răsturnați; doriți aceeași parte în contact cu grăsimea). Când fundul fiecărei piese este maro, după 3 până la 4 minute, întoarceți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Gatiti pe a doua parte, regland focul asa cum este descris la Pasul 3, pana cand puiul este ferm la atingere, dar inca putin roz in interior, inca 3 pana la 4 minute. Pentru a verifica coacerea, tăiați într-o bucată cu un cuțit cu lamă subțire și aruncați o privire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Transferați puiul într-un platou rezistent la cuptor și dați-l la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați vinul în tigaie, menținând focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați-l să se baloneze în timp ce amestecați și răzuiți fundul tigaiei, până când aproximativ jumătate din vin s-a evaporat, un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă în apă și se continuă să se amestece până când lichidul s-a îngroșat ușor și s-a redus la 1/4 cană, încă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Adăugați lingura rămasă de unt în tigaie și rotiți tigaia până când untul se topește; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți puiul din cuptor și, dacă s-au acumulat sucuri pe platou, adăugați-le în tigaie împreună cu pătrunjelul de 1/4 cană. Amestecați, gustați sosul și reglați condimentul. Puneți sosul peste pui, garnisiți cu restul de 2 linguri de pătrunjel și serviți cu sferturile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat